Storytrails interactive tours

Waddenland

Waddenland is daar waar Nederland de Waddenzee kust... Het gastvrije Groninger Waddenland ontvangt je met open armen. Én met gezonde zeelucht, frisse wind, prachtige wolkenluchten, verrassende cultuur, uitstekende restaurantjes, kleinschalige musea, tuinen en volop attracties.

Vrijwel nergens ter wereld vind je zoveel bijzondere natuur bij elkaar als in Waddenland. Van Waddenzee Werelderfgoed, Nationaal Park Lauwersmeer tot de wierdedorpen rond het Reitdiep waar de tijd geen vat op lijkt te hebben. Hier op de grens tussen zout en zoet is van alles te ontdekken. Hier geniet je van de wind in je haren tijdens een fietstocht of een stevige wandeling.

Stichting Promotie Waddenland is dé toeristische organisatie voor de Waddenregio in Noordwest-Groningen. De stichting heeft als werkgebied de Gemeente Het Hogeland en is een stichting van, voor en door toeristische ondernemers. Het doel is om de regio Waddenland toeristisch-recreatief op de kaart te zetten, teneinde zoveel mogelijk bezoekers naar dit prachtige gebied te trekken.