Storytrails interactive tours

hotel Almenum - het sfeervolle stadslogement van Harlingen -

Hotel
Appartement

Adresgegevens

Straat:
Kruisstraat 6 - 14 14
Postcode en Plaats:
8861EB Harlingen
Telefoonnummer:
0625031173
Email:
Website:
 



Hotel


Pittoresk logeren in Harlingen
Hotel Almenum, hét stadslogement van Harlingen, ligt midden in het oude centrum aan de voet van de oude grote kerk de ‘Dom van Almenum’. In de rust van het sfeervolle Harnzerhof, maar toch op slechts 100m van de gezellige Harlinger Hoofdstraat.

Hotel Almenum is een van de meer dan 500 prachtige monumenten die de stad rijk is. Wat vroeger een pakhuis, een zakkenmakerij en 4 arbeiderswoninkjes waren, zijn nu de receptie, hotelappartementen, comfortabele hotelkamers en een budgetkamer. De Hoekwoning, de oude bomsluiter uit 1645 en in 1984 gerestaureerd is in 2008 aangekocht als dienstwoning.

De buitenkant van de panden is met veel zorg gerestaureerd waardoor zij hun bijzondere karakter en authentieke details hebben behouden. Als u de binnentuin inloopt waant u zich in vroegere tijden..... Binnen de muren vindt uw onze 'eigentijdse' en sfeervolle appartementen en kamers

Zakelijk overnachten


U stelt prijs op persoonlijke aandacht maar wel met voldoende privacy en comfort? U zoekt een plek waar u even thuis kunt zijn (ver) van huis? Wij zijn volledig ingesteld op de wensen van onze zakelijke gasten. Zo heeft u de beschikking over draadloos internet door het gehele hotel (Wi-Fi) en hebben alle kamers goede werkfaciliteiten. Maar ook aan de broodnodige ontspanning is gedacht. In de ruime living van de appartementen kunt u ontspannen televisie kijken of een goed boek lezen. Liever actief bezig? Informeer dan naar onze afspraken met de plaatselijke sportschool. U kunt desgewenst zelf koken in de goed uitgeruste keuken van uw appartement, zodat u niet altijd afhankelijk bent van een bezoek aan een restaurant. Uiteraard is het verzorgen van een ontbijt/lunch(pakket) ook mogelijk. Voor het geval u niet zelf wilt koken, hebben wij voor de maaltijd goede afspraken met plaatselijke restaurants.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of tarieven van zakelijke overnachtingen voor korte of langere tijd? Neem dan gerust contact met ons op.