Storytrails interactive tours

Storytrails

ITGWO @ Vlieland

Lengte:
12 km
Startpunt:
ITGWO mainstage
Soort:
wandel
Uitgever:

Al meer dan 10 jaar vindt op Vlieland in het eerste weekend van september één van de meest begeerde muziek- en kunstfestivals van Nederland plaats: 'Into The Great Wide Open', ook wel ITGWO genoemd.

De tickets voor dit festival zijn doorgaans binnen één seconde uitverkocht. Om een ieder toch de gelegenheid te geven de sfeer van dit unieke festival te laten proeven heb ik een aantal iconische optredens op het eiland verborgen.

Het spreekt voor zich dat je er heen moet om het helemaal in de juiste sfeer te kunnen beleven, daarom zijn de voorstellingen uitsluitend op de aangegeven locatie te zien.

WAARSCHUWING: De vele voorstellingen (20+) die worden gegeven zijn allen offline beschikbaar. De Storytrails is hierdoor ongeveer 350Mb groot. Er wordt aangeraden om voor het downloaden van deze beleving een databundel-vriendelijke verbinding te selecteren, bijv. WiFi.

Overigens is dit een privé-initiatief. Het is opgezet om op een ludieke en speelse wijze uit te testen hoe afgeschermde verrassingspunten worden beleefd.

Veel plezier op Vlieland,
Ype