Storytrails interactive tours

De Wandelclub

De Wandelclub met Tim Knol op Vlieland

Lengte:
12 km
Startpunt:
Vanaf de Camping direct het bos in
Soort:
wandel
Uitgever:

Beste wandelaars van de Wandelclub,
Met de wandelclub zijn wij in de zomer van 2020 ook op Vlieland geweest. Ik had eilander Bojan, bekend van de ijssalon en bioscooptheater in de Dorpsstraat en tevens oprichter en brouwer van brouwerij Fortuna met het eerste Vlielandse biertje, gevraagd om een route van tien kilometer uit te zetten. Boyan is een natuurmens en kent alle mooie plekjes van het eiland.
Het werd een barre, wilde, en prachtige tocht dwars door de bossen van Vlieland over de favoriete paadjes van Bojan. Persoonlijk was ik erg om de indruk van deze wandeling. Ik kom veel op Vlieland, maar op deze manier had ik het eiland nog nooit ervaren.
Heel veel wandelplezier,
Tim
PS. Tijdens een van deze tochten heeft Eric Blom in opdracht van Sena en Gouden Notekraker een reportage gemaakt. De muziekopnames uit deze reportage kunnen op de betreffende locaties worden beluisterd en bekeken.

De Wandelclub, eropuit sinds 2020.
De Wandelclub ontdekt de mooiste plekken van het land en verrast de deelnemers op een openluchtvoorstelling. Ontdek de wandelingen van De Wandelclub nu met Storytrails.
Voor meer informatie over De Wandelclub kijkt u op www.wandel.club