Storytrails interactive tours

Grandcafé de Bolder

Camping
Eetcafé

Adresgegevens

Straat:
Kampweg 1
Postcode en Plaats:
8899 BX Vlieland
Telefoonnummer:
0562 45 12 25
Email:
Website:
 

Ons mooie grandcafé, recreatiegebouw annex poppodium

De Bolder is nog steeds wat het al in de jaren 60 was: een plek waar je als kampeerder terecht kan, met goed of slecht weer, om iets te drinken, een spelletje te doen of naar muziek te luisteren. Inmiddels is de vroegere ‘kantine voor koffie met een koek’ uitgebreid tot een volwaardig en sfeervol grandcafé. Voor een altijd vers kopje koffie, diverse bieren van de tap, heerlijke en betaalbare maaltijden en live muziek, binnen of buiten op het prachtige zonnige terras. Ook buiten het hoogseizoen is het er heerlijk. Met een boek bij de open haard, een Vlielander Kruidenbittertje ernaast en de voeten omhoog.

Het Bolder-podium: een begrip
Als de Bolder het jaar rond open was, dan behoorde deze zeker tot het Nederlandse clubcircuit. Jaarlijks staan hier hartje zomer tIentallen topbandjes, -singer/songwriters en -kleinkunstartiesten op het podium van de Grote of Kleine Zaal. De optredens variëren van kleine, intieme zitconcerten tot dampende feestgigs en alles daartussen. Zie hier het complete Stortemelk-zomerprogramma 2019.

Uit eten of 'afhalen'?
Alles kan! De uitgebreide menukaart van De Bolder - met pizza’s, salades, complete maaltijden en een betaalbare, dagelijks wisselende ‘Bolderhap’ – doet kampeerders regelmatig besluiten lekker en gemakkelijk te eten en ‘morgen maar weer in de tent te koken’ of een maaltijd voor het gezin mee te nemen. Voor de snelle trek en vers softijs is er het cafetaria 'om de hoek'.

Openingstijden
In het hoogseizoen is het grandcafé geopend van 10.00 tot 01.00 uur. Daarbuiten staan de openingstijden altijd vermeld bij de receptie. De Bolder is in 2019 geopend van zaterdag 30 maart tot en met zondag 29 september.