Storytrails interactive tours

Landgoed Wilgenheerd

Bed & Breakfast

Adresgegevens

Straat:
Havenstraat 3
Postcode en Plaats:
9964 AN Wehe den Hoorn
Telefoonnummer:
06-10164615
Email:
Website:
 

Graag heten wij u welkom op Landgoed Wilgenheerd, een heerlijke rustige en stille plek voor een korte of lange vakantie.

Op het Groninger Hoogeland, net buiten het dorp Wehe den Hoorn, vindt u de lange oprijlaan naar Landgoed Wilgenheerd. Omgeven door imposante oude wilgen ligt aan het einde van de oprijlaan een schitterend gelegen boerderij, met daarin drie zeer comfortabel ingerichte gastenkamers op de begane grond.

Het Landgoed wordt deels omzoomd door bosbeplanting van Staatsbosbeheer, maar aan de oost en westzijde kunt u genieten van een fraai en weids uitzicht over het Groninger land. Door de bijzondere sfeer die het landgoed oproept, met oude kwelderwallen en een fraai ontworpen tuin, wanen de gasten zich af en toe even in Frankrijk.

Landgoed Wilgenheerd ligt aan de Hoornse Vaart en als u de mooie sloep van het Landgoed huurt kunt u door de vele maren ( veelal oude prielen) de omgeving verkennen en vrijwel alle dorpen bereiken. Ook per voet, fiets en auto zijn de mogelijkheden in de omgeving legio.
Voor alle gasten is gratis draadloos internet beschikbaar.

We hopen u binnenkort te mogen begroeten als gast bij ons op Wilgenheerd.
Klaas en Anneke Sijpkens- Luitjens