Storytrails interactive tours

Boerderijcamping de Kloostermuur

Camping

Adresgegevens

Straat:
Hoogcruts 9
Postcode en Plaats:
6255 NS Noorbeek
Telefoonnummer:
06-21261134
Email:
Website:
 

Welkom bij Camping De Kloostermuur. Onze familiecamping ligt op de heuvel Hoogcruts tussen de kerkdorpjes Noorbeek en Slenaken in het prachtige Zuid-Limburgse mergelland. De streek staat bekend om haar heuvelachtige landschap, hoogstamboomgaarden, weilanden, graan- en bietenvelden, bossen, holle wegen, kastelen en kwadraatshoeven.

Hoogcruts is zo'n carré-kloosterboerderij uit 1669 en een ideale plek om in uw vakantie tot rust te komen en de stilte te ervaren. Onze monumentale boerderij ligt naast een kloosterruïne. Op de hoeve vindt u uitgebreide informatie over de streek en haar mogelijkheden tot ontspanning.

Het mergelland ligt tussen historische steden als Maastricht (17 km), Aken (20 km), Tongeren (25 km), Luik (30 km), en Hasselt (45 km). Er zijn volop mogelijkheden tot wandelen en fietsen, o.a. op de beboste flanken van het Gulpdal en in de Voerstreek (België).

Onze kleinschalige camping ligt beschut, biedt veel ruimte en geeft een mooi uitzicht. Voor kinderen is er op onze boerderij volop te zien en te doen.

Wij bieden u elektrische aansluitingen, zeer ruime sanitaire voorzieningen en kosteloos gebruik van warm water en Wi-Fi.