Storytrails interactive tours

Bartlema-Beetsma

Bed & Breakfast

Adresgegevens

Straat:
Oude Bildtdijk 81
Postcode en Plaats:
9078WK Oude Bildtzijl
Telefoonnummer:
0518 769 013
Email:
Website:
 

Rust en Ruimte
Onze B&B is gelegen te midden van de Bildtse akkers en onze ruime tuin, die wij graag "ons kleine natuurgebied" noemen. Er is een bewuste poging gedaan om een vogelparadijsje te scheppen, dmv de aanleg van boomwallen en het aanplanten van waardplanten voor vlinders. Wij ontvangen graag gasten die zich thuis voelen in een omgeving waar op het eerste gezicht "niks te doen" is.
De Oude en Nieuwe Bildtdijken behoren tot de donkerste gebieden van Nederland. Hier kun je nog echt genieten van de sterrenhemel!
De directe omgeving is ideaal voor de macro-fotografie van insecten en bloemen of voor de vogelaar. Foto-excursies naar het Noorderleeg, naar middeleeuwse kerken of kano-dagtochten worden desgevraagd aangeboden (begeleid of onbegeleid). Ook is er een motorsloep te voor verdere tochten bv naar Franeker, Leeuwarden of Bartlehiem.
Een verblijf in het Bildt is vooral geschikt voor diegenen die tot zichzelf of tot elkaar wensen te komen in de rust en afzondering van een verloren hoekje Friesland waar de tijd stilstaat.