Storytrails interactive tours

Restaurant Partycentrum De Pleats

Restaurant
Restaurant

Adresgegevens

Straat:
Schoolstraat 82
Postcode en Plaats:
9251ED Burgum
Telefoonnummer:
+31511461556
Email:
Website:
 

In het centrum van Burgum is De Pleats dé ontmoetingsplaats voor velen. Een prachtige boerderij uit 1773 met de nog bijna authentieke ‘pronkkamers’ en een feestzaal in het statige boerderijgedeelte. Behalve zondags, is De Pleats elke dag geopend vanaf 09.00 uur voor een kopje koffie met gebak, lunch of diner. De sfeer is gastvrij en gemoedelijk, wat betekent dat ook de kleinste gasten zeer welkom zijn. Een kinderhoek, tablet computers met spelletjes, kleuren en een cadeautje maken het eten voor ouders en kinderen nog leuker. Vanaf € 22,95 kunt u al een compleet drie-gangen menu laten serveren.

De Pleats heeft een aantal fiets- en wandelroutes. Begin de dag met een kopje koffie met gebak en eindig met een heerlijk diner.
De Pleats is ook een prachtige locatie om uw trouwfeest te vieren. Van eenvoudig tot heel uitgebreid, er is veel mogelijk.
Ook voor zakelijke gelegenheden bent u bij De Pleats aan het juiste adres. Of u nu een kleine vergadering hebt of een compleet congres wilt organiseren, wij ontzorgen u graag...
Kijk voor meer informatie op www.depleats.nl