Storytrails interactive tours

Landwinkel Goense

Winkel

Adresgegevens

Straat:
Marwijksoord 21a
Postcode en Plaats:
9448 XA Marwijksoord
Telefoonnummer:
0592 24 27 69
Email:
Website:
 

Landwinkel en fruitbedrijf Goense is gelegen in Marwijksoord; een Drents gehucht gelegen in de prachtige natuur van het Nationaal Beek en Esdorpenlandschap Drentsche Aa. Landwinkel Goense teelt sinds 1999 zwarte, rode, en witte aalbessen, blauwe bessen, frambozen, bramen, rode en witte kruisbessen en appels. Sinds 1 juli 2020 hebben Peter en Marloes Smid het bedrijf overgenomen van oprichters Kees en Ria Goense.

Tijdens het seizoen kunnen de bessen en bramen door u zelf geplukt worden. En natuurlijk worden de vruchten dan vers in de Landwinkel verkocht. Het overige fruit wordt verwerkt tot ruim 40 ambachtelijke Drentse streekproducten, zoals jam, siroop, dessertsaus, wijn, likeur, vruchtenbonbons, vruchtensap, en stroop. Landwinkel Goense is met meer dan 40 Drents Goed Streekproducten de grootste producent van Drents Goed Streekproducten. De bij DrentsGoed aangesloten ondernemers zijn trots op hun product en staan garant voor kwaliteit, streekgebondenheid en een ultieme beleving van regionale tradities. Drents Goed Streekproducten vindt u natuurlijk bij Landwinkel Goense, maar ook in diverse Drentse supermarkten, restaurants en overige verkooppunten.

Landwinkel Goense maakt deel uit van de Landwinkel Coöperatie. Boerderijwinkels die zijn aangesloten bij de Landwinkel Coöperatie hebben een ruime keuze aan pure en ambachtelijke producten. Dat is het grote voordeel van een coöperatie samenwerkende agrarische ondernemers: zij wisselen elkaars producten uit. Landwinkel Goense biedt u een aantrekkelijk assortiment groente, fruit, biologisch vlees, versgebrande noten, boerenijs, boerenzuivel, relatiegeschenken, kerstpakketten en cadeaumanden.