Storytrails interactive tours

De Wandelclub

De Wandelclub met Tim Knol - Gasselterveld

Lengte:
10 km
Startpunt:
Start midden in het bos
Soort:
wandel
Uitgever:

Beste wandelaars van de Wandelclub,
De eerste wandeling met de Wandelclub was op 17 juni. Het was zo spannend, veel pers liep mee, de Volkskrant, het Parool. En het was natuurlijk ook de allereerste wandeling die we deden met de Wandelclub. Ging dat wel goedkomen, voor 30 mannen akoestisch spelen in een bos, en ook de groep bij elkaar houden. Aan het eind van de dag, 20 kilometer verder, want we liepen deze tocht twee keer, keken Bram en ik elkaar aan. Bram is de mede organisator van de wandelclub. We waren zo blij dat gelukt was. En dat alles wat in onze hoofden zat, ook zo ging.
Deze tocht heb ik maanden daarvoor uitgezet. Ik speelde in de provincie Drenthe in de Amer in het plaatsje Amen. De dag daarvoor ben ik gaan struinen door dit gebied met de GPS aan.
Deze wandeling gaan jullie nu ook lopen. In het natuurreservaat 'Het Gasselterveld', op de Hondsrug in Drenthe. Een prachtig route van tien kilometer door de bossen, langs heide, vennen en de voormalige zandwinning. Neem bij mooi weer je zwemspullen mee, want het is prima zwemmen in de zwemplas.
Heel veel wandelplezier,
Tim


De Wandelclub, eropuit sinds 2020.
De Wandelclub ontdekt de mooiste plekken van het land en verrast de deelnemers op een openluchtvoorstelling. Ontdek de wandelingen van De Wandelclub nu met Storytrails.
Voor meer informatie over De Wandelclub kijkt u op www.wandel.club