Storytrails interactive tours

Jachthaven Hunzegat

Jachthaven

Adresgegevens

Straat:
Strandweg 17
Postcode en Plaats:
9974 SM Zoutkamp
Telefoonnummer:
06 - 82 447 205
Email:
Website:
 

Uw ligplaats, uw thuishaven vlakbij Zoutkamp!

De familie jachthaven van het Lauwersmeer is al 40 jaar Jachthaven Hunzegat! In een heerlijk rustig natuurgebied vindt u onze haven. De haven is voorzien van allerlei gemakken, zoals een winkel, tankstation en mastenmakerij. Maar nog belangrijker: door onze jachthaven vaart u in korte tijd zo het Lauwersmeer op. Makkelijker wordt het bijna niet!

Onze ruime jachthaven aan het Lauwersmeer telt maar liefst 250 vaste aanlegplaatsen en 40 passantenplaatsen. Alle bootsoorten kunnen hier aanmeren, ook boten vanaf 10 meter zijn meer dan welkom. Kijk daarom eens naar onze aantrekkelijke tarieven en boek nu uw vaste aanmeerplaats bij ons! Of, stal uw schip in de winter bij ons op de kade! Neem contact met ons op door middel van ons contactformulier, dan komen wij er samen zeker uit.

Hunzegat is meer dan alleen een jachthaven aan het Lauwersmeer! Is uw watersportuitrusting toch nog niet helemaal compleet? Heeft u nieuwe brandstof nodig? Of is uw mast aan vervanging toe? Bij ons kan het allemaal! Zoals vermeld hebben wij een watersportwinkel, tankstation en mastenmakerij aanwezig bij de jachthaven. Of heeft u autopech? Wij helpen u zo weer op weg. Zo zorgen wij dat uw vaarbeleving altijd compleet is bij ons!