Storytrails interactive tours

B&B Groningen Buiten

Bed & Breakfast

Adresgegevens

Straat:
Hoendiep Westzijde 66
Postcode en Plaats:
9801 TB Zuidhorn
Telefoonnummer:
06-50244339
Email:
Website:
 

Welkom bij Groningen Buiten. Ten westen van de stad Groningen ligt onze woonboerderij in een prachtige landelijke omgeving. De boerderij is nog helemaal authentiek met stallen en schuren waar tot in 2010 de koeien werden gemolken. Nu is het een prachtige plek om te genieten van rust, ruimte en natuur. En om tijd door te brengen met familie, vrienden en bekenden.

Al heel snel na de aankoop van de boerderij ontstond het idee van ‘Groningen Buiten’. Groningen Buiten staat voor gastvrijheid, gezelligheid en de vrijheid om te doen waar je zin in hebt. Op het platteland, maar ook vlakbij de stad Groningen. Groningen Buiten is bedoeld als fijne tegenhanger van het drukke en vaak stressvolle leven van alledag. En wij weten waar we het over hebben. Naast onze B&B hebben we beiden nog een andere baan en in het weekend runnen we een gezin.

Om de sfeer van Groningen Buiten zoveel mogelijk te behouden, hebben wij zo weinig mogelijk aangepast. De boomgaard, het water voor het huis, de koeien en paarden van de buren en de rust en ruimte in en rondom de boerderij doen al genoeg. Wat wij toevoegen is onze liefde en ons enthousiasme voor deze unieke plek.