Storytrails interactive tours

Onder de pannen

Bed & Breakfast

Adresgegevens

Straat:
Binnenhaven 27
Postcode en Plaats:
1781 BK Den Helder
Telefoonnummer:
0223-626128
Email:
Website:
 

Ons gezellige Bed & Breakfast is een vrijstaand drie-persoons huisje dat zoveel mogelijk herbouwd is in de stijl zoals het was eind 19e eeuw, maar met de luxe van nu. Het huisje staat bij ons achter in een rustige stadstuin, heeft een eigen entree en biedt uitzicht over een oude gracht waarlangs grote iepen staan. In de tuin heeft u een eigen zitje onder een heuse walnotenboom. Het huisje is knus ingericht met oud- Hollandse meubeltjes waardoor u het gevoel krijgt terug te gaan in de tijd!

Beneden treft u een gezellige woonkamer en keuken aan. De keuken is volledig ingericht, dus u heeft alle mogelijkheden om zelf te koken. Op de verdieping bevindt zich een tweepersoons slaapkamer, een overloop met een eenpersoonsbed (lengte 190cm) en verder de badkamer met douche en toilet. Tijdens uw verblijf in het huisje hoeft u zich niet te vervelen, want naast allerlei leesboeken zijn er ook spellen aanwezig.

Bij ontvangst in onze B & B staat er altijd iets lekkers voor u klaar en tijdens het gehele verblijf zijn koffie en thee aanwezig om te gebruiken. ’s Morgens kunt u genieten van een uitgebreid ontbijt wat klaarstaat in de keuken.