Storytrails interactive tours

Nogal Wiedus aan zee

Restaurant

Adresgegevens

Straat:
Zeeweg 6
Postcode en Plaats:
1789 AC Huisduinen
Telefoonnummer:
0223-613925
Website:
 

BELEEF DE SFEER & SMAKEN AAN ZEE!

Aan het strand in het gezellige kustdorpje Huisduinen (gemeente Den Helder) ligt Nogal Wiedus aan zee. Je kunt er van s`ochtends vroeg tot s`avonds laat terecht voor een kop koffie met verse appelgebak een goed glas wijn, een lekker broodje noordzee of een heerlijk a la carte gerecht.
Zo is het interieur voorzien van natuurlijke materialen, zoals zeehout, schelpen en ook de kleuren van de seizoenen zijn verwerkt in kleine details, creëren de sfeer, die helemaal past in een omgeving van strand, zee en duinen.

Zowel op het buiten terras, als binnen in de ruime serre kunt u genieten van het unieke uitzicht over de noordzee. Vanuit onze keuken serveren wij van 11.00 uur tot 21.30 uur een uitgebreide lunch en diner á la carte.
Maar ook alleen voor een drankje is Nogal Wiedus uitermate geschikt. Onder het genot van een heerlijk wijntje serveren wij lekkere gerechtjes naast de dinerkaart, hier staan heerlijke gerechtjes op voor bij de borrel. Voor de kinderen hebben wij een prachtig kinderhoekje waar u met een gerust hart u kind zijn gang kan laten gaan. Er staat een leuke Walt disney televisie met leuke spelletjes ...