Storytrails interactive tours

De Venehoeve

Winkel

Adresgegevens

Straat:
Zuiderdiep 380A
Postcode en Plaats:
9571 BW 2e Exloërmond
Telefoonnummer:
0031 06 41704260
Email:
Website:
 

Wij zijn de familie Veneman en hebben een biologisch melkveebedrijf in 2e Exloërmond met een ambachtelijke zuivelbereiding en kaasmakerij. Met veel kennis, zorg en liefde verzorgen wij onze koeien.

Onze koeien genieten dagelijks van de ruimte in de grote ligboxenstal, waar de koeien los kunnen lopen. De stal is van alle gemakken voorzien. Ze hebben de ruimte om lekker te liggen, te eten en te herkauwen. Tussendoor nemen ze een massage van de koeborstel, want alleen blije koeien zorgen voor de allerlekkerste melk. De melkrobot zorgt ervoor dat de koeien elk moment van de dag gemolken kunnen worden. Daarnaast mogen onze koeien van april tot en met begin november heerlijk naar buiten.

Sinds juli 2016 zijn wij begonnen met het produceren van zuivelproducten van onze eigen koeienmelk. Hoe? Door een zo puur mogelijk product te maken. Wij willen een gezond, eerlijk en dagvers product aanbieden wat boordevol zit met de juiste vitamines, mineralen en wat rechtstreeks bij de boer geproduceerd wordt. Dat proef je!