Storytrails interactive tours

Camping Wedderbergen

Camping

Adresgegevens

Straat:
Molenweg 2
Postcode en Plaats:
9698 XV Wedde
Telefoonnummer:
0597 561 673
 

Camping Wedderbergen is een gezellige familiecamping gelegen in het meest bosrijke en zuidelijke gedeelte van Groningen. Een prachtige omgeving om te wandelen, vissen, mooie fietstochten vanaf de camping te maken of te zwemmen in het Weddermeer.

Faciliteiten Camping Wedderbergen
Op de camping is het goed toeven in het mooie overdekte en verwarmde zwembad met apart peuterbad, stroomversnelling, bubbelbad en grote glijbaan. Daarnaast beschikt de camping over een eigen natuurbad met daaromheen een zandstrand. Het water loopt geleidelijk af, zodat ook de kleinsten er veilig kunnen spelen. Verder beschikt de camping over een binnenplaats met speeltoestellen, trampolines, een beachvolleybalveld en een multi-playveld waar u kunt voetballen, hockeyen etc. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de supermarkt en heeft u zelf geen zin om te koken, dan kunt u terecht in het gezellige eetcafe. Tevens kunt u op het park fietsen en skelters huren om de prachtige omgeving te ontdekken.

Kinderfaciliteiten Camping Wedderbergen
Voor kinderen is er een groots animatieprogramma tijdens de schoolvakanties. En ze zullen zich zeker vermaken in het nieuwe activiteitencentrum. In de vakanties zal deze elke dag open zijn. Ook starten vrijwel alle activiteiten hier. Tevens zijn er spelcomputers aanwezig en kun je er darten, biljarten, tafeltennissen en internetten. In het hoogseizoen kan er elke vrijdag deelgenomen worden aan klaverjassen en elke zaterdag aan bingo.

Restaurants Camping Wedderbergen
Op de camping is een gezellig eetcafé. De campingsuper is 7 dagen per week geopend. Hier vindt u alle dagelijkse boodschappen inclusief verse broodjes. Zin om te barbequen? Bij de campingsuper kunt u ook terecht voor het reserveren van een compleet verzorgde barbecue!

Omgeving Camping Wedderbergen
De omgeving van Camping Wedderbergen leent zich uitstekend om er op uit te trekken. De omgeving kenmerkt zich door een verscheidenheid aan landschappen. Bij de receptie kunt u fietsroutes verkrijgen om deze prachtige landschappen te ontdekken. Op een steenworp afstand van Wedderbergen ligt Duitsland, breng dus zeker eens een bezoekje aan de oosterburen! Ga bijvoorbeeld naar Papenburg, een leuk stadje met een bijzondere werf waar enorme cruiseschepen gebouwd worden. Ook het Duitse Waddeneiland Borkum is een bezoek meer dan waard. Tevens is Camping Wedderbergen een goede uitvalsbasis voor een dagje weg naar Dinopark Tenaxx, vestingstad Bourtange en Groningen of Assen.

Camping Wedderbergen beschikt nu over verhuurfietsen. Er zijn kinderfietsen, fietsen met versnellingen, skelters en bolderkarren te huur.