Storytrails interactive tours

Camping Oosterbeeks

Camping

Adresgegevens

Straat:
Polderweg 1
Postcode en Plaats:
6862 VX Oosterbeek
Telefoonnummer:
+31 (0)26-3333777
Email:
Website:
 

Over een onverhard weggetje met daarlangs een rij geweldige knotwilgen, kom je vanuit de bewoonde wereld op onze gezellige camping waar zowel jong als oud zich welkom voelt. Een oase in het natuurgebied van de uiterwaarden van Oosterbeek.

Pepijn, Marieke (Jonas, Morris en kat Moos) heten jullie van harte welkom op deze unieke gezinscamping, die in combinatie met een jachthaven en Koffie Haven, prachtig gelegen is aan de oever van de Nederrijn. Watersportliefhebbers kunnen er zeilen, waterskiën en kanoën. Ook de vissers kunnen hier volop hun gang gaan met hun bootje.

De camping bestaat uit 60 kampeerplaatsen, een ingerichte pipowagen, een knusse retro caravan en een boot op de wal. Je kampeert langs de rivier, in de schaduw van de wilgen met uitzicht over het water en de uiterwaarden. Voor de campinggasten zijn er strandjes om te zwemmen.

In en op het terras van de Koffie Haven kun je genieten van verse koffie van de lokale koffiebranderij in Oosterbeek, thee of een ander lekker drankje. Ook is er heerlijk appelgebak van bakkerij “Van eigen deeg”, een tosti, panini of quiche te verkrijgen. Dagelijks ligt hier de krant en zijn er tijdschriften en boeken te leen. Kinderen kunnen er tekenen en er zijn spelletjes voor jong en oud. Daarnaast is er gratis wifi aanwezig waardoor het mogelijk is je laptop even open te slaan en een paar uurtjes ontspannen in de natuur te komen werken. De Koffie Haven is ook de receptie waar je onder andere terecht kunt voor informatie over de activiteiten en bezienswaardigheden van de omgeving. Daarnaast liggen er genoeg opties klaar voor prachtige wandelroutes en uitdagende fietsroutes voor elk type fiets.