Storytrails interactive tours

Cafe Fryslan

Café of bar

Adresgegevens

Straat:
Heechswei 15
Postcode en Plaats:
9125 EG Oostrum
Telefoonnummer:
0519 518596
Email:
Website:
 

Welkom op de website van Café Fryslân. Dit bruine café is al bijna 100 jaar verbonden aan het pittoreske dorpje Oostrum en ligt tussen Ee en Dokkum, waar veel bezienswaardigheden zijn te vinden o.a Bonifatius, de bolwerken en de korenmolens.

U kunt bij ons terecht voor een goed getapt biertje of een kopje koffie op het terras met uitzicht op het steenfabriek met zijn bijzondere schoorsteen. Via het Dokkumer grootdiep komt u hier langs met de boot of op de fiets.

Door middel van het fietsroutenetwerk kunt u mooie tochten maken langs de omliggende dorpen Ee, Anjum, Esonstad, Peasens en uiteraard het Lauwersmeergebied, waar zich een prachtig natuurgebied bevindt.

In Oostrum is ook mogelijkheid om te overnachten. Holwerd en Lauwersoog zijn op 15 minuten afstand met de auto, deze plaatsen zijn bekend vanwege de overtocht naar Ameland en Schiermonnikoog.

In ons café vinden activiteiten plaats zoals darten, klaverjassen en live muziek. Wij serveren plates en snacks, maar barbecue, buffet, catering of afhaal is uiteraard ook mogelijk.

Een bezoek is zeker de moeite waard! Tot ziens in Café Fryslân.