Storytrails interactive tours

Brasserie Heerlijkheid

Eetcafé

Adresgegevens

Straat:
Kerkplein 10
Postcode en Plaats:
6672 LB Hemmen
Telefoonnummer:
0488 84 91 72
Email:
Website:
 

In de Betuwe, midden op Landgoed Hemmen ligt aan het Kerkplein Brasserie Heerlijkheid. Een gezellige brasserie waar Frank Schimmelpennink en Liselotte Tap samen wonen en werken. Alle taarten en lunchgerechten worden door hen versbereid. De brasserie is een heerlijke plek en ligt prachtig tussen het kasteelpark en het kerkje en op een steenworpafstand van de bijzondere kasteeltuin. Veel bezoekers combineren een bezoek aan de brasserie dan ook met een wandeling over het landgoed. Er liggen wandelkaarten en een speurtocht klaar om gratis mee te nemen.

Brasserie Heerlijkheid staat al bijna acht jaar bekend om haar heerlijke zelfgemaakt gerechten. Je kunt er ook goed vis en vegetarisch eten en met eventuele allergieën wordt rekening gehouden. Lekker eten met streek- en seizoensproducten in een ontspannen en informele sfeer met een leestafel voor volwassenen en een kast vol spelletjes voor kinderen en volwassenen.

We maken gebruik van zoveel mogelijk regionale en biologische producten. Er wordt gratis Hemmens water uit de kraan geschonken en we houden uiteraard veel rekening met het milieu. Aandacht voor mens en natuur.