Storytrails interactive tours

Stadvilla Sonsbeek

Restaurant
Café of bar

Adresgegevens

Straat:
Tellegenlaan 3
Postcode en Plaats:
6814 BT Arnhem
Telefoonnummer:
026-4465200
Website:
 

Stadsvilla Sonsbeek is een monumentaal pand met een schilderachtig en magnifiek uitzicht over een al even monumentaal park en de stad Arnhem. 
Bovenop de Hartjesberg staat Stadsvilla Sonsbeek, in de volksmond ook “Witte Villa” of “Huis Sonsbeek” genoemd. In 1744 gebouwd en in 2014 geheel gerenoveerd en ingericht door Arnhemse ondernemers, ontwerpers en kunstenaars. Het Grand Café van de Stadsvilla, wat in 2014 genomineerd werd voor de Entree Hospitality and Style awards, is een prachtige plek om u en uw naasten heerlijk te laten verwennen. Een perfecte plek om, na een wandeling in het mooiste stadspark van Nederland, te genieten van een perfecte cappuccino, een goed glas wijn of een verfrissend biertje. Ook kunt u in het Grand Café terecht voor ontbijt, lunch, borrel of diner.
Stadsvilla Sonsbeek leent zich eveneens uitstekend voor het organiseren van een feest of zakelijke bijeenkomst. Hiervoor kunt u een van de stijlvol aangeklede ruimtes reserveren in de Stadsvilla, die ruimte bieden voor 2 tot 500 personen. Wij kunnen van ontbijt, lunch, borrel, diner, koffietafel tot feestavond volledig naar uw wensen verzorgen.